Skip to content

Diner

Met honger naar bed? Nee mercikes!

En laat ons ook even bewust zijn dat we daar héél gelukkig voor mogen zijn. 

0
Recepten - en er komen er elke week bij!

SAPPIG GEVULDE KIPFILET MET RIJST EN GROENTJES

Nog niet zo lang geleden vlogen de gevulde kalkoenen rond onze oren, dus om het afscheid wat minder zwaar te maken hier de overstap naar een gevulde kip. Een super eenvoudig en gezond receptje, perfect om het nieuwe jaar te starten.

LASAGNE ROLLETJES MET PASTINAAK EN WORTEL SAUSJE

Lasagne kent natuurlijk iedereen en er zijn hier veel varianten op uit te vinden. Open lasagne (zie enkele posts terug), lasagne met andere combinaties van saus, vegetarische, maar natuurlijk kan je de lasagne vellen ook oprollen en zo vullen. Voila, zo is dit gerechtje ontstaan.

BROODJE RACLETTE PANCETTA KROKET MET TRUFFEL MAYONAISE

I like my kroketten big and cheesy.

Zoals je gisteren kon zien heb ik de kroketten zelf gemaakt. Op zich is dat niet echt moeilijk maar je bent er wel eventjes met bezig met het beslag te laten opstijgen en ze finaal te paneren dus maak het beslag de dag voordien. Uiteraard kan je ook kroketten kopen om dit te maken, maar een vers kroketje is wel goe zenne.

SNELLE SCAMPI NOEDELS MET ZUIDERS SAUSJE

Je hoeft echt niet altijd bij noedels een typisch Aziatisch sausje te bereiden. De textuur past perfect bij een pasta en is zo eens wat anders dan een Zuiders sausje met spaghetti. Dit receptje is ook super snel klaar dus alleen maar voordelen.

Shopping cart