Skip to content

Mijn liefde voor eten.

Die gaat niet alleen door de maag, maar deel ik ook graag met jullie via

Recepten.

Iedere week maak ik nieuwe recepten die zowel op Instagram als de website online komen. Recepten zijn variërend waarbij ik tracht om iedere week een recept met vis, vlees of een veggie alternatief te voorzien. 

Hotspots.

Zowel op mijn Instagram pagina als hier op de website deel ik hotspots, zowel in binnen- als buitenland. Hotspots kunnen zowel restaurants, cafés en bars als hotels zijn (op voorwaarde dat je er ook kan eten).

Webshop.

Zelf ben ik ook creatief aan de slag. De webshop zal stelselmatig uitgebreid worden met andere leuke producten – allemaal (on)rechtstreeks gerelateerd aan iets met eten en/of drinken. 

Samenwerken? Leuk!

Verschillende mogelijkheden

Maar laat je niet tegenhouden als je een ander leuk idee hebt, ik hoor het graag. Belangrijkste voorwaarde is dat we voor elkaar een meerwaarde kunnen betekenen, daarom neem ik niet zomaar alles aan – maar ben ik wel heel benieuwd naar wat we elkaar kunnen bieden.

Ik beschik over het volledige creative cloud pakket (Illustrator, Indesign, photoshop, premier pro, …) dus alles kan ook op een kwaliteitsvolle manier aangeleverd worden.

Recepten/advertorials

Het is mogelijk om met toegestuurde producten een recept te maken, en vervolgens online te delen. Dit kan zowel op mijn eigen kanalen als bedrijfskanalen.

Social media.

Uiteraard is het ook mogelijk om producten en/of afhankelijk van de behoefte andere berichten te delen. Momenteel is Instagram het voornaamste kanaal waarop ik actief ben.

Reviews.

Een review schrijven is een andere mogelijkheid om samen te werken. Uiteraard zal de review eerlijk en persoonlijk gebeuren. 

Affiliates.

Hier krijg ik een link of een productcode toegestuurd, die mijn volgers vervolgens kunnen gebruiken en waarop ik een commissie krijg. 

Events.

Aangezien ik ook hotspots deel, is het ook een mogelijkheid om een bepaald event te delen. Voorwaarde is dan wel dat het food en/of drinks gerelateerd is.

Winacties.

Winacties zijn goed om meer bereik te krijgen, maar ook om je doelpubliek tevreden te houden. Indien de producten aansluiten bij ‘goestingske’, werk ik graag samen!

Hotspots.

Onder hotspots versta ik restaurants, hotels, … Er zijn verschillende mogelijkheden om hierover iets te delen – via bericht, video, blogpost. Samen te bekijken. 

Catering

Op aanvraag is het ook mogelijk om een (brunch) buffet voor jullie thuis te voorzien. Maximum voor 20 personen aangezien mijn eigen faciliteiten meer personen nog niet toelaten. Wat niet is kan natuurlijk nog komen! 

Contact

Email: debbie@goestingske.com

@goestingske

Shopping cart