Skip to content

Een snackmap, wat is dat?

Zoals waarschijnlijk zovelen ga ik enorm graag op restaurant en op reis. Het zou dus zonde zijn, zowel voor jullie als voor mij, om al deze plekjes niet bij te houden. Een win-win situatie, want ik verlies geen leuke plaatsen meer én hou een overzicht van waar ik geweest ben én jullie kunnen hierdoor nieuwe dingen ontdekken. Vroeger hield ik al deze plekjes bij in de notities van mijn iPhone, maar alles weergegeven op een map is toch veel handiger en overzichtelijker. Dus bij deze werd de snackmap geboren. Deze gaat wel verder dan enkel en alleen restaurants maar ik zal er ook geleidelijk aan leuke hotels, bars, … aan toevoegen. 

Jammere is wel dat ik dit pas sinds februari 2021 goed ben gaan bijhouden, dus vandaar is een beetje geduld nodig aangezien deze pagina stelselmatig gevuld zal worden. Ik kan helaas niet élke dag van het jaar op reis of op restaurant gaan (of wél ?).

In de submenu’s kunnen jullie per land nog meer specifieke berichten zien over bepaalde plekken, maar hier kan je dus alvast het algemeen overzicht vinden. 

Ik hoor uiteraard ook graag van jullie aanbevelingen en tips! 

Shopping cart