We Are Going Online

Goestingske in de feestdagen?!

maar geen goestingske in stress?

Dag levensgenieterkes! 

Eindelijk is het zo ver… Ik mag stilaan gaan aankondigen waar ik de afgelopen weken aan gewerkt heb. Spannend! Ook al wel eens een klein stresske gehad tijdens de feestdagen? Cadeau vergeten kopen of geen inspiratie? Hapjes mislukt? De tante kwaad want ge hebt geen kerstkaartje gestuurd? Ik help jullie graag! 

Op 13 november lanceer ik mijn webshop waar jullie alvast een stijlvolle en uitgebreide hapjesplank kunnen bestellen voor kerst, naar hartenlust een shopke kunnen doen om kerstcadeaus in te slagen én zelfgemaakte kerstkaartjes kunnen kopen. Door je hieronder te registreren zal je op 12 november een kortingscode in je mailbox krijgen waarmee je op alles 10% korting krijgt gedurende het launch weekend (13 t.e.m 14 november). Ja, ook op de hapjes! Olé! Uiteraard krijgen jullie ook nog meer informatie tegen dan. Voor de curieuzeneuzekes hieronder al een tipje van de sluier.

 

Ik zal jullie niet spammen, beloofd!

soon

Days
Hours
Minutes
Seconds
Oké, tell me more...
Goestingske presents

– Tromfgeroffel – 

De feestdagen staan gelijk aan hapjes, hapjes, en oké nog wat andere zaken ook. Om jullie hier alvast niet over te laten nadenken zal ik een ‘goestingskes’ hapjesplank voorzien. Geen gewone plank met enkel kaas en vleesjes, maar ook uitgebreid met volwaardige hapjes én het zal een streling voor het oog zijn. De hapjesplank is een combinatie van vlees, vis en veggie en zal o.a. volgende gerechten bevatten: zalm, carpaccio, coquilles, burrata, tartaar, manchego, scampi’s, … Kortom het beste van veel werelden op één plank. Stay tuned!

Je kan ze als aperitief gebruiken of als combo aperitief/voorgerecht. Meer informatie zal uiteraard bij de launch voorzien worden maar om jullie familieraad al bij elkaar te roepen: de prijs is 15 euro pp en een min. van 4 personen is vereist. Je kan de hapjes afhalen op 24 december. Dus registreer je snel wil je graag meer weten!

Geen saaie kaartjes hierzo! En hoe kan het ook anders, met teksten gerelateerd aan eten en drinken. Want laat dat nu juist centraal staan tijdens kerst (naast uiteraard de gezelligheid algemeen). Zo worden volgende gerechten of drankjes de hemel in geprezen; ovenhappekes, een coupeke zampang, kingkrab, kroketten en fondu! Helemaal los gehen! 

Op de webshop zullen items aangeboden worden die in grote en minder grote mate verbonden zijn aan eten en drinken én de gezelligheid die daarrond heerst. Zo zullen keukenaccesoires, shopping bags en zalige kaarsen aangeboden worden. Zo is er aandacht voor duurzaamheid en fair trade, natuurlijke materialen en een warm maar eenvoudig design. 

Zo ben je alvast zeker van uw kerstdiner in stijl voor te bereiden (want de hapjes heb je al hehe) of te serveren, een stijlvol supermarkt bezoek te placeren en een sfeervolle tafel of living met gezellig kaarskes. Gezellig zenne!  

Hier alvast een tipje van de sluier...

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang maandelijks nieuwe recepten, tips en exclusieve kortingen in je mailbox!

  • Bancontact
  • Belfius
    iDEAL
    Visa
    Mastercard
    KBC/CBC