Skip to content
Warschau

Swakkes op snacktrip

5/5

Vond je dit bericht leuk? Deel het dan met vrienden. Merci alvast! 

In oktober 2021 ging ik samen met één van mijn beste vriendinnen naar Polen. Meevaller voor mij, want ze is Pools dus ik hoefde maar gewoon te volgen en kwam uit bij de beste plekken in Warschau. Ik was voordien nog nooit in Polen geweest, maar het stond wel al lang op mijn lijstje om eens naar toe te gaan. Krakau moet ik nog afvinken, maar Warschau is zéker de moeite. Ik ga 100% zeker nog eens terug. Het is er absoluut niet duur, het eten is er super lekker en je hebt er ook heel mooie gebouwen én het nachtleven is ook heel tof. Allemaal meevallers dus. 

De typische Poolse gerechten die je zeker moet proberen zijn: pierogi (soort van dumpling als ik dat zo mag zeggen met allerlei keuzes van vulling) en Paczki, een soort van donut ook te verkrijgen met verschillende vullingen. 

Onderaan in de video geef ik alvast wat de sfeer mee van onze vakantie. Of het opvalt of mijn reizen in het teken van eten staan? Oordeel zelf maar… 

De restaurants die we bezocht hebben kunnen jullie vinden op mijn snackmap. Scroll gewoon naar Polen op de kaart en daar zie je alle leuke plekken met wat uitleg die we gedaan hebben. 

Indien jullie nog tips zouden hebben, dan hoor ik het altijd graag. Want zoals gezegd, gaan we zeker terug! 

Let’s get social!

Shopping cart