Skip to content
Panorama view of Praia do Tonel (Tonel beach) in Cape Sagres, Algarve, Portugal. Praia Do Tonel, beach located in Alentejo, Portugal. Ocean waves on Praia Do Tonel beach. View from Sagres fortress.

Surfer paradise

5/5

Vond je dit bericht leuk? Deel het dan met vrienden. Merci alvast! 

In juni 2021 gingen we naar Sagres in Portugal. We verbleven hier 3 nachten. Het moet gezegd worden, Sagres staat volledig in het teken van surfen en natuurlijk ook terecht vanwegen de hoge golven die je hier kan vinden. Er zijn prachtige stranden te vinden. De 2 mooiste zijn tonel beach en sao vicente vind ik. Je kan ze ook op de video terug vinden.

Uiteraard wanneer we op reis gaan, moet er ook lekker gegeten worden. Dat was hier zeker niet anders. Je kan alle plekjes terug vinden op de ‘snackmap’ in deze dropdown, maar kijk zeker ook al eens naar de video. Het hotel waar we verbleven ‘memmo baleeira’ is ook zeker een aanrader. Tasca vonden we het beste restaurant waar we geweest zijn.

Zeker ook eens de moeite om naar de vuurtoren van cabo de sao vicente te gaan, vroeger gekend als het einde van de wereld. Kan je dat toch ook weer thuis vertellen dat je daar geweest bent.

Groetjes !

 

Video afspelen

Let’s get social!

Shopping cart