Skip to content
4B4D6CED-22A2-4C75-97E6-DE4AE4A7D5C2

Honest ramen

5/5

Vond je dit bericht leuk? Deel het dan met vrienden. Merci alvast! 

In november werden we uitgenodigd door Umamido om te gaan proeven van hun, en dat kan ik nu met zekerheid zeggen, heerlijke gerechten. Eigenlijk wou ik er altijd al eens gaan eten maar het was er gewoon nog nooit van gekomen. Dikke plus dus dat ze ook te Antwerpen Zuid een vestiging hebben. Naast Antwerpen kan je ze ook nog in Gent, Brussel en Leuven vinden. Dat is zeer terecht want het eten is super lekker en ideaal om te eten voor een avondje uitgaan. 

Eigenlijk was ik initieel verrast dat de vestiging in Antwerpen relatief klein is, maar dat maakt het wel veel gezelliger. Wat ik trouwens ook leuk vind is dat je er gewoon moet binnen wandelen en geen reservering vooraf dient te maken. Uiteraard begrijp ik het maar al te goed dat reserveren vooraf vaak noodzakelijk is, maar tegenwoordig moet je alles al een week op voorhand inplannen om te gaan eten in Antwerpen waardoor de charme soms weg is van gewoon wat rondlopen en zien waar je terecht komt. Maar goed, dat ter zijde. 

Het was een moeilijke keuze om te kiezen waarmee we zouden beginnen. Ik lust namelijk alles. Je kan de menu ook via de link hieronder raadplegen of bekijken via de foto. Wij gingen voor de gyoza (sowieso één van mijn favoriete hapjes) en de Japanese fried chicken (dit dan weer van mijn vriend). Volgende keer ga ik zeker een bun nemen want stiekem wat op andere tafels gespiekt en dat zag er ook mega lekker uit. Om te drinken nam ik de ‘no fox given’, een wit bier speciaal voor umamido gebotteld. Ik was alvast fan dus heb er nog 2 nadien besteld hehe. Mijn vriend ging voor het kirin bier, waar ik uiteraard ook van geproefd heb, en dat was ook lekker maar ik was toch blij met mijn eigen keuze. 

Oké, over naar het hoofdgerecht. Je kan er kiezen tussen verschillende soorten ramen met varkenvlees, kip of veggie. Bij iedere ramen staat een aanbeveling van toppings maar je kan er ook nog altijd zelf toevoegen. Daarnaast zijn er ook de signature ramens, waar ik natuurlijk voor ben gegaan. Zo koos ik de ‘original ramen of the chef’ met een héérlijk soepje en varkensvlees. De eieren waren trouwens ook perfect gemaakt waardoor het midden nog lopend was wat toch een must ist bij ramens. Mijn vriend ging voor de kara miso tonkotsu ramen en dat was ook zeer lekker want daar heb ik uiteraard ook eens van gesloeberd. 

Algemeen: wij gaan zeker en vast terug en het is dus zeker een aanrader. 

Meer info: UMAMIDO Honest Ramen

Let’s get social!

Shopping cart