Skip to content

Lunch

Lunchen, brunchen, ... love it

Recepten - en er komen er elke week bij!
0

BROODJE RACLETTE PANCETTA KROKET MET TRUFFEL MAYONAISE

I like my kroketten big and cheesy.

Zoals je gisteren kon zien heb ik de kroketten zelf gemaakt. Op zich is dat niet echt moeilijk maar je bent er wel eventjes met bezig met het beslag te laten opstijgen en ze finaal te paneren dus maak het beslag de dag voordien. Uiteraard kan je ook kroketten kopen om dit te maken, maar een vers kroketje is wel goe zenne.

BLOEMKOOLSTEAK MET LABNEH EN GEPOCHEERD EITJE

Aangezien we weer massaal thuiswerken kunnen we maar beter lekkere lunchkes prepareren. Dit gerechtje is een combinatie van verschillende gerechten die ik nog wou maken: bloemkoolsteak en labneh (komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten). Nog een krokant toastje erbij en we zijn helemaal gesteld om de namiddag aan te snijden. Alle ingrediënten komen van @aldibelgium en dit is dan ook wederom een zeer budgetvriendelijk gerechtje.

Veggie schnitzel wraps met feta honing sausje

Ik probeer altijd een goede afwisseling te koken tussen vlees, vis en veggie/vegan. Deze krokante schnitzels zijn een ideale afwisseling voor vlees. Ze zijn krokant & smaken zeker en vast goed!

Gevulde ciabatta uit de oven

Deze heerlijke ciabatta doet je vertoeven in Zuiderse oorden en het is nog heel eenvoudig ook. Burrata, aubergine, courgette, prociutto, …

Heerlijke Italiaanse salade

Deze heerlijke Italiaanse salade doet je dromen van Zuiderse oorden. Mooie kleurtjes op je bord en zeer eenvoudig te maken.

Let’s get social!

Shopping cart