Skip to content

Het leven niet té serieus nemen, voldoende lachen én genieten.

Over Debbie

Mijn liefde voor lekker eten en drinken is al aanwezig van zolang ik me kan herinneren. Al van kleins af aan was ik een ‘gemakkelijke eter’. In onze familie staan nieuwe smaken en culturen ontdekken dan ook centraal. Als klein meisje mee naar de exotische markt in Antwerpen om o.a. olijven te proeven, het was een vaste traditie (bijna) iedere week. Doorheen de jaren is daar natuurlijk ook op restaurant gaan bijgekomen – ik denk dat ik echt van bijna niets anders zo gelukkig word. Deze liefde en passie deel ik maar al te graag met jullie!

Ik moet eerlijk toegeven, ik heb niets voeding gerelateerd gestudeerd. Zo heb ik een bachelor communicatiewetenschappen, een master politieke communicatie en een master-na-master internationale betrekkingen. Het communicatieluik komt natuurlijk voor ‘goestingske’ wel zeer goed van pas. Daarnaast probeer ik me ook telkens bij te scholen op allerlei vlakken en ben ik in het bezit van nog andere certificaten en opleidingen, maar als je daar geïnteresseerd in bent kan je me zeker eens opzoeken op LinkedIn. In het dagelijkse leven ben ik project lead sustainability bij Tomorrowland en hou ik er dus van om telkens naar innovatieve oplossingen te zoeken om de wereld wat duurzamer te maken.

Zelf ben ik 29 jaar en woon ik in Mariaburg (Brasschaat). Ik hou ongelofelijk veel van mijn vrienden en vriendinnen. Samen op restaurant gaan doen we bijgevolg dus zeer vaak. Daarnaast fitness ik en ben ik naast al dat eten en drinken ook een boekenliefhebber (non-fictie).

b7b18082-47b9-40ad-b369-d35f7523a902

Over goestingske

In augustus 2020 ben ik op aanraden van vrienden gestart met mijn Instagram pagina ‘goestingske’. De naam was eigenlijk zeer snel gekozen. Voorwaarde was dat het speels moest zijn en representeren waarvoor ik sta en hoe ik ben. Ik wou me niet beperken tot één bepaalde keuken of smaak, een goestingske kan je namelijk in alles hebben.

Rustig aan begonnen met wat recepten te delen en te experimenteren met wat mensen graag zien en lekker vinden want het is toch een hele zoektocht in het begin – en nu nog. Ik ben echt nog elke dag blij dat ik deze stap genomen heb, want ondertussen heb ik reeds de kans gekregen om met verschillende leuke bedrijven samen te werken. Iets waar ik alleen maar van kon dromen. Ondertussen is ‘goestingske’ dan ook mijn officieel bijberoep, allemaal heel spannend!

Momenteel deel ik niet enkel meer recepten, maar ook hotspots. Doordat ik vaak op restaurant ga, wil ik jullie de goede plekjes zeker laten weten. Dit beperkt zich niet tot hotspots in België, maar ook daarbuiten. Niets leuker dan leuke adresjes opzoeken om op reis van het (lokale) eten en drinken te gaan genieten. 

Meestal barst ik van de ideëen en is het eerder een kunst om ze te kunnen structureren dan te stimuleren. Wat betreft goestingske heb ik dus zeker nog heel wat leuke toekomstplannen, maar eerst stappen en dan lopen.  

Shopping cart